La Grava

*Inici*La Grava

print

La Grava

Un acolliment cÓlid, un punt gastron˛mic, un lloc de tradiciˇ.

LA GRAVA és un lloc per gaudir en tots els sentits. Un lloc per degustar, parlar , beure, relaxar-se i deixar-se mimar... Un lloc tranquil, acollidor i ple de detalls. Una casa amb història i amb arrels.

És un restaurant. Un restaurant de prestigi a la zona i conegut arreu, amb una cuina actualitzada, sana i bona, però molt lligada a la terra i les arrels de la família. S'hi cuinen els productes de l'hort familiar i de cada temporada, que són cultivats de forma ecològica. Amb la resta de productes que ofereixen a la carta s'hi té cura, per tal que segueixin aquesta mateixa filosofia, coneixent de ben a prop els productors, molts cops artesans.

És un Hotel de 12 habitacions, totes diferents, comfortables i equipades amb l'última tecnologia. Tots els matins, comença el dia amb l'Esmorzar de Degustació, servit a taula, molt complert i seguint la nostra dieta Mediterrània amb elaboracions casolanes.
És un espai per les teves celebracions. De família, d'amics i d'empresa, perquè tot allò que desitgis o necessitits ... es faci possible.

La Grava
La Grava
La Grava
La Grava
La Grava
La Grava
La Grava
La Grava

 

ę LA GRAVA | Disseny: Debonatinta | Desenvolupament: Estudi Glauc | Studiogenesis: Motor de reserves | AvÝs legal

LA GRAVA
Pareteta, 6 - El Morell (Tarragona)
LONGITUD E 01º 12' 30'' LATITUD N 41º 11' 34''
Facebook  La Grava   |   Facebook  La Taca Verda